036 - 531 43 02
nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Inbouw zwembad

Een inbouw zwembad kunt u het hele jaar door laten staan; ideaal voor mensen die geen zin hebben om jaarlijks hun zwembad op te moeten zetten. Nadat deze is volgestroomd met water, kunt u er direct in zwemmen. Koop uw inbouw zwembad direct online.

  • Inbouw zwembad gratis thuisbezorgd
  • Naadloos in te bouwen
  • Eenvoudig in onderhoud


 

Inbouw zwembad kopen  

Bogaard Zwembaden levert inbouw zwembaden of opbouw zwembaden voor in uw huis of tuin al vanaf 619 euro. Een inbouw zwembad is ideaal als u even lekker een baantje wilt trekken of wanneer de kinderen in het water willen spelen. Doordat het zwembad ingebouwd is, hoeft u het zwembad ook niet iedere zomer weer op te zetten en af te breken.

Onze baden kunt u op veel plekken in laten bouwen; in de kelder, de tuin of in een aanbouw. Met een inbouwzwembad in huis zorgt u ervoor dat u zowel in de zomer als in de winter heerlijk kunt zwemmen.

Wij leveren onze baden in verschillende stijlen. Zo bieden wij naast neutrale zwembaden ook baden met een houtlook of steenlook. Al deze baden worden opgebouwd uit verzinkte delen, die samen een stevig en stabiel bad vormen.

U kunt dit zelf te doen. Onze zwembaden worden geleverd met een duidelijke handleiding en zijn eenvoudig in elkaar te zetten.

>> Terug naar het overzicht met alle zwembaden

Verwarmd zwembad

Naast zwembaden leveren wij ook verwarmingsproducten. Met deze producten kunt u het zwembadwater zeer behaaglijk maken. Dankzij de verwarmingsproducten is het mogelijk om het zwembad in de tuin ook in het voor- en naseizoen gebruiken.

Voor het verwarmen van het water kunt u solarsets of warmtepompen kopen. Solarsets werken logischerwijs alleen in de buitenlucht. Warmtepompen kunnen echter voor zowel buitenbaden als binnenzwembaden gebruikt worden.

Onderhoud

Wij bieden online ook additieven voor het zwemwater aan. Hiermee houdt u het water schoon en zorgt u dat het water de juiste pH-waarde heeft. In combinatie met onze filters kunt u het water zo eenvoudig schoonhouden.

Daarnaast verkopen wij ook een speciale vloeistof waarmee u het zwembad winterklaar maakt. In combinatie met een speciale drijver voorkomt deze vloeistof ijsvorming in uw zwembad. U kunt het zwembad ook afdekken met een zwembadkleed. Deze kleden houden bladeren, takken en ander vuil uit uw zwembad.

Mocht het zwembad vervuild zijn, dan kunt u met een netje of zwembadstofzuiger eenvoudig het bad weer schoonmaken. Al de producten die u nodig heeft voor onderhoud zijn direct te bestellen in onze webshop.

Advies

Bogaard Zwembaden heeft al 15 jaar ervaring met het leveren en plaatsen van zwembaden. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste bad(formaat) voor uw tuin of huis. Laat u adviseren: bel 036 760 0909.


Bogaard Wellness is officieel dealer van: