036 - 531 43 02
nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Opbouw zwembad

Een opbouw zwembad is eenvoudig op en af te bouwen. Zo kunt u heerlijk ontspannen in uw eigen zwembad, wanneer het u uitkomt. De meeste opbouw zwembaden zijn binnen 30 minuten klaar voor gebruik. In onze webshop vind u kwalitatief hoogwaardige opbouwzwembaden. Bestel uw zwembad direct online met gratis thuisbezorging.

  • 5 jaar garantie
  • Makkelijk en snel op te zetten
  • Gratis verzending in Nederland


 

Opbouw zwembad kopen

Onze opbouw zwembaden zijn scherp geprijsd en van hoogwaardige kwaliteit. In onze webshop koopt u al vanaf 69 euro een opbouwzwembad. Op al onze zwembaden zit maar liefst 5 jaar garantie.

Wij verkopen opbouw zwembaden die zijn samengesteld uitverschillende materialen. U kunt kiezen uit opblaasbare zwembaden of uit zwembaden met een stalen frame. Deze zwembaden worden vaak tijdelijk gebruikt; daarom zijn onze opbouw zwembaden zo gemaakt dat ze binnen een half uur door twee personen opgezet kunnen worden. Vervolgens kunt u deze direct vullen met water voor een snelle, verfrissende duik.

Als u in het naseizoen te koud wordt om te zwemmen, dan kunt het bad eenvoudig leeg laten lopen en afbreken. Door het bad weer netjes op te vouwen, is deze als klein pakketje op te bergen. Hierdoor hoeft u zich in de winter geen zorgen te maken over bevriezing van het zwembad en ontstaat er meer ruimte in de tuin.

>> Terug naar het overzicht met alle zwembaden of bekijk onze inbouw zwembaden

Tips

Onze opbouw zwembaden zijn van goede kwaliteit en gaan een lange tijd mee. Er zijn echter een paar manieren om ervoor te zorgen dat u nog langer verzekerd bent van zwemgenot.
  • Gebruik een grondzeil of floor protector onder uw opbouwzwembad. Met deze producten beschermt u de onderkant van het zwembad; deze zal hierdoor niet beschadigd raken door takken of ander vuil.
  • Zorg dat u bij een flexibel zwembad altijd in het bezit bent van een reparatiesetje. Een eventueel lek in uw zwembad kunt u hiermee snel afplakken.
  • Door een douche in de buurt van uw zwembad te plaatsen, kan u eerst zand en andere vuiligheden van u afspoelen alvorens u het zwembad instapt. Zo blijft de bodem van het zwembad schoon en zal deze niet slijten.
  • Er zijn verschillende middelen waarmee u een goede waterkwaliteit kunt behouden. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld chloortabletten, PH- of PH+ producten gebruiken. Test het water regelmatig om met plezier te kunnen blijven zwemmen.
  • Door gebruik te maken van een filters en een pomp wordt het water vrijgemaakt van zand en vuil.

Online bestellen

Alle reinigings- en onderhoudsproducten kunt u in onze webshop ons kopen. Bestelt u voor meer dan vijftig euro, dan worden de producten ook nog eens gratis bezorgd. Heeft u vragen over ons assortiment of wilt u graag advies? Bel dan naar 036 760 0909.


Bogaard Wellness is officieel dealer van: