036 - 531 43 02
nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

0
Onbeperkt

Zwembaden

Bogaard Zwembaden biedt een breed assortiment opbouw en inbouw zwembaden met standaard 5 jaar garantie. Bij aflevering helpen wij u met een vakkundige installatie. Bestel uw zwembad direct online of laat u adviseren door onze zwembadexperts via 036 - 531 4202.

  • 5 jaar garantie
  • Gratis bezorging vanaf € 50,-
  • Opbouw en inbouw zwembaden


 


Bezig met laden...
4 in 1 Zwembadwater Test set

Spa of Zwembadwater 50 teststrips

€ 12,95
PH+ Plus (5 kilo)

PH+ is een middel op de pH waarde te verhogen.

€ 19,95

De zwembaden van Bogaard

Bij Bogaard Zwembaden kunt u inbouw zwembaden en opbouw zwembaden online bestellen. Wij leveren zwembaden in verschillende soorten en maten. Bogaard Zwembaden verkoopt tevens opblaasbare zwembaden en massieve zwembaden; allemaal inclusief 5 jaar garantie. Onze zwembaden zijn al vanaf 24,- euro verkrijgbaar. Wij helpen u tevens bij het vakkundig installeren van onze baden.

Wilt u lekker ontspannen in het water of geeft u graag zwembadfeestjes in de zomer? Onze zwembaden zijn een stijlvolle aanwinst voor uw tuin. Inbouwzwembaden kunnen daarnaast ook waarde van uw huis verhogen. 

Soorten zwembaden

In onze online winkel vindt u een overzicht van inbouw en opbouw zwembaden met verschillende vormen. Inbouw zwembaden worden over het algemeen ingegraven in een tuin of kelder, maar kunnen soms ook bovenop een vlakke ondergrond geplaatst worden. De zware verzinkte delen zorgen voor en stevig en duurzaam bad, dat in de winter kan blijven staan. Deze inbouw zwembaden kunnen wij ook naadloos op uw tuin of vloer laten aansluiten.


Sommige mensen hebben liever een opbouw zwembad. Deze baden zijn vaak in korte tijd op te zetten en op te ruimen. Een opbouw zwembad biedt dankzij zijn hoge rand ook meer veiligheid voor kleine kinderen; zij kunnen hier bij een wandeling door de tuin minder snel in vallen.

U kunt kiezen uit baden van flexibel of massief materiaal. Onze baden hebben ook verschillende vormen; zo hebben wij ronde, rechthoekige en achthoekige zwembaden, maar ook zwembaden in een speelse achtvorm. Bogaard Zwembaden geeft u graag een kwaliteitsgarantie: u krijgt daarom ook minimaal 5 jaar garantie op uw zwembad.

Verschillende formaten

In onze online winkel vindt u zwembaden in alle soorten en maten. Afhankelijk van de grootte van uw tuin of kelder kunt u kiezen voor het bad dat hier het makkelijkst in past. Met een zwembad kunt u desgewenst een complete ruimte vullen, maar met een kleiner zwembad houdt u voldoende ruimte over voor een zitruimte of een sauna. Zo kunt u de ruimte waar uw zwembad staat geheel naar wens inrichten.

Wilt u ook graag een zwembad van Bogaard Zwembaden, maar heeft u specifieke eisen? Wij bieden ook maatwerk. U kunt hiervoor bellen met 036 531 43 02.

Extra luxe rondom het zwembad

Wij bieden ook veel producten voor extra luxe rondom het zwembad, zoals douches, sauna’s en spa’s. Met deze installaties creëert u zowel binnen als buiten nog meer plekken waar u heerlijk kunt ontspannen. Bekijk onze douches, sauna’s en spa’s in onze webshop.


Bogaard Wellness is officieel dealer van: